Redan sommar och val av solskydd

 

 

Det är helt otroligt hur varmt det är här idag!

Märta och jag satt redan i barnpoolen ute vid klockan 10 och det var så varmt. Så glad att Märta nu ligger och sover i svala sovrummet så dom värsta soltimmarna går förbi.

 

 

 

Jag har aldrig i mitt liv tagit så mycket solskydd som i år och har nog aldrig heller varit så brun så tidigt på året.

 

 Jag vill ju gärna gå mer och mer till ett mer giftfritt och miljövänligt liv så jag tar några små steg i taget åt det hållet. Så istället för att snabbt köpa en solkräm på ICA som andra år så har jag i år beställt en från www.darlingeco.se som heter Wooden Spoon.

 

 

 

När jag smörjer in mig eller Märta blir vi precis vita men jag tycker det säger lite om att det är bra kvalité och inte innehåller massa hokus pokus.

 

Ni som använder Ekologisk hudkräm, vilken har ni valt och varför?

Jag kanske är helt ute och cyklar med mitt val?

 

Ha en fin dag och akta er för solen 😘   

8 kommentarer publicerat i Barn/familj, Vardag;
Taggar: darlingeeco, ekologiskt, giftfritt, nelliequats, solen, solskydd, viföräldrar, vimedbarn, woodenspoon
#1 - - Jennie:

Gullig bild

Svar: Tack <3
Elin Lewenhaupt

#2 - - Anonym:

Åh, blir så glad när jag läser detta! Jag mjölkar kor och bor på landet och precis som du vill jag försöka leva så giftfritt som möjligt. Jag har inte direkt problemhy, så mitt ansikte funkar bra med bara aloevera, teatree olja, mandel olja mm .. naturligt är bäst! Finns även fbgrupper , ex . ”No poo ” om du skulle vara intresserad! Kram och tack för en mycket bra blogg och underbara bilder!

Svar: Tack för tipset har sökt på gruppen och frågat om jag får vara med :) Tack blir så glad att läsa sånt här. <3
Elin Lewenhaupt

#3 - - Pauline:

men alltså bilden med katterna, wooow så fin!

Svar: Tack så jättemycket! <3
Elin Lewenhaupt

#4 - - Anonym:

Använder alltid ekologisk solkräm på både mig och barnen, 50spf!! Mitt favoritmärke är Eco cosmetics, man blir vit av den med, men som sagt, den är bäst!! Tack för fin blogg och Instagram, du inspirerar verkligen😍

Svar: Eco cosmetics har jag med läst om. dom brukar stå med på toppen av de bästa solskydden om jag inte minns fel? :) Tack vad glad jag blir av att läsa <3
Elin Lewenhaupt

#5 - - Anonym:

Älskar verkligen dina fina bilder! Jag bor också i Småland och du framhäver alltid vårt vackra landskap med dina bilder.
Jag använder också den solkrämen till vår son :-) och till mig själv ifrån Eco cosmetics. Ha de gott!

Svar: Åh Tack! Småland är bäst ;) Alltså Eco cosmetics måste jag testa känner jag :)
Ha det bäst :)
Elin Lewenhaupt

#6 - - Anonym:

Hej! Vilka fantastiska bilder du tar. Har precis upptäckt din instragram och är helt hänförd. Jag använder Maria Entrich produkter som ska vara biodynamiska. Kan rekommendera! Mkt bra barnprodukter också.
Ha en fin dag! /Sofia

Svar: TACK ! :) Dom ska jag kolla in!
Ha en fin dag :)
Elin Lewenhaupt

#7 - - Anonym:

Hej! Vilka fantastiska bilder du tar! Har precis upptäckt din instagram och är helt hänförd över vackra foton. Jag använder solskydd och produkter från Marja Entrich, de ska vara biodynamiska. Flera bra barnprodukter som jag kan rekommendera.
Ha en fin dag! /Sofia

#8 - - Emma:

Jag har ännu inte köpt solskydd än oups.. så vet inte vad jag ska köpa. Såklart ekologiskt o naturligt.. vanlig hudvårdsprodukter använder jag mest maria åkerberg, och några av paulas choice främst för min ansiktshy är så svår att återfukta. Maria 0kerberg kan jag verkligen rekommendera till normal/fet hud och hud som inte är supertorr!! Finns till barn också.