Vilken vecka är jag i?

Som med Märta kommer jag inte skriva något om vilken vecka jag är i. Utan helt plötsligt kommer det bara vara en bebis i mitt flöde. 

Det räckte med att jag började använda taggarna #gravid och #bf2018 på instagram så blev jag direkt matad med bilder på hur man ska komma iform på två röda efter förlossningen. 
(null)

Eller bilder på gravida med hur få eller många kilo man går upp. Det är sån hets på gravida och nyblivna mammor och den vill jag inte ni hittar här hos mig. 

Min blogg har redan en gång i tiden haft så mycket skit om utseendefixering då jag plågades av det. Och det kan fortfarande komma över mig idag men den håller jag för mig själv. 
(null)


Efter varje förlossning kommer du aldrig få tillbaka din gamla kropp. Du får en ny som du ska lära känna, gilla och har du kommit långt ÄLSKA ❤️

Fast jag tillhör normen hoppas jag ändå ni kan fina känslan och inspiration i mina bilder. 

Jag hoppas ni förstår vad jag menar när det är så svårt för mig att i text förklara vad jag menar. 

Ha en fin dag ❤️


Några snabba frågor om livet just nu

Tre saker du älskar:

1. Min Familj 

2. Våra Årstider 

3. Matlagning  

Vill du ha fler barn?

Ja går det bra att bära och födda detta barn vill jag gärna ha fler om det går. Så tacksam att jag bara är gravid igen. Sen vet jag ju aldrig hur det känns att ha två barn att ta hand om och det kan ju få en att tänka annat också. Framtiden får visa och se. 

 

Vad är det bästa med din man?

Han ger mig trygghet, frihet, stöttar och respekterar mig precis för den jag är. Han ger mig det utrymme jag behöver och har aldrig försökt forma eller ändra på mig. Att vi är så lika med samma intressen och det trodde aldrig skulle funka ihop. Men det gör att jag älskar honom gränslöst mycket.        

Berätta något om Märta.

Hon älskar Pettson och Findus 

 

 Mitt största craving just nu?

Popcorn, helt galen i det just nu.

Det bästa just nu. 

 När Märta sover på mig och bebisen sprattlar i magen.   

När grät du senast?

Det rinner tårar varje dag och gjort i några år. Ett sätt för mig att känns efter på orättvisan vi lever i men ändå leva i nuet och må så bra som man får. 

Vad skrattade du åt senast?

Min bästa vän i telefon  ❤️

Har du en bra hårdag? 

Ja absolut. Tvättade det förrgår och det är så lent och fint idag. 

Beskriv rummet du är i? 

Mörkt och mysigt. Märta sover och jag skriver det här. 

Var vill du vara om sex år? 

Här där jag är nu på mitt Konungsäng med stor trädgård, familj och många djur ❤️

 

En sak du önskar dig? 

Ett botemedel mot cancer. 

Det senaste du åt? 

En morot

Har du något onödigt du gör? 

JA! Kör diskmaskinen två gånger 🤦🏼‍♀️

Vad är det sämsta med denna vecka?

Att vi har influensan och det släpper aldrig på oss vuxna. Hoppas det ger med sig denna veckan eftersom vi haft det sen innan jul... Tackar gudarna för att Märta mår bra! 

vad ska du göra i vinter? 

Utveckla Youtube nu när jag mår bättre i psyket efter levaxin dippen. Vara med min familj och ta upp renoveringen av huset. 

Vad tänker du göra idag?

Tänkte gått ut men vi får nog vara inne… Det är starka vindar och flera minusgrader. Kanske förbereder för odlingssäsongen 2018? Har många tankar om den då jag kommer ha så stor magen när det ska slitas som mest. Har ett rum i källaren där vi börjar att driva upp alla växter.   

 

Ha det bäst 

♥    

 

Vi väntar

Det är rätt kallt här idag med som mest 9 minus så jag och Märta går här inne och väntar på att vi ska kunna gå ut. Hon är redan så köldbiten i ansiktet så det får gärna bli lite varmare. 

 

 

Är så sugen på att spela in lite material till Youtube idag så det får hänga med en pulka med bara utrustning. 🎥📸 Tänk att ja till och med fåt inspirationen till det tillbaka.  

 
Ha en fin dag ♥
 
Visa fler inlägg