Tar mig rejält ut ur min komfortzon denna veckan.

 

Ska läsa mig igenom en bok för att försöka mig på att göra en liten film om den som jag sen hoppas blir så bra att jag kan skicka den vidare till författaren och författaren får den användning av filmen som den önskade utav mig.

Sen bokade jag in mig på en kurs i Stockholm idag som jag verkligen hoppas kommer hjälpa mig att utveckla mitt företag. Detta är inte alls likt mig men jag känner att nu måste jag våga för att vinna. Det är ju nu eller aldrig!

Annars så puttrat rödvinssåsen på spisen, jag kan inte se mig mätt på min man och Märta sover så skönt i sin säng för vi har varit ute mycket idag.

 

 

Ha en fin kväll   ♥     

0 kommentarer
publicerat i Vardag
Taggar: Småland, lantbruk, livetpålandet, vimedbarn, youtube

Cancer djävul..

För ett år sen var vi inne på förlossningen och vände. Jag blev i sån fruktansvärd chock när fick veta att Johan skulle sättas i palliativ vård att jag trodde jag höll på att kvävas samtidigt som jag fick ett sånt fruktansvärt tryck neråt. När jag hörde Märtas hjärtljud där inne brast det för mig totalt... Jag kan lova er att jag har fällt tårar varje dag sen dess, i alla dess former. 


 

Johan berättar hur det är idag ❤️

Det är så svårt att greppa vad vi går igenom . Det är bara du som har eller har haft cancer eller du som har en du älskar som har cancer som vet precis vad jag menar. Varje dag man får är så värdefull ❤️

Guldkorn i från veckan

Veckan som varit har helt enkelt varit fantastisk om man ser tillbaka på alla små guldkorn. Ni får helt enkelt följa med på dom genom min senaste youtube film. 
 
Hoppas ni gillar den lika mycket som jag. 
 
Ha det bäst  ♥
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg