Ser ut att bli en dag hemma

Oj denna veckan har inte alls blivit som man har tänkt sig. Jag tänker nog inte gå in på detaljer om varför då jag inte vet om jag får skriva om det här?  Men jag har inte alls varit mycket hemma och kanske inte kommer vara det idag heller men det får vi se.
 
 
Om jag får vara hemma idag tänker jag ta tag i detta tvätt och diskberg som växer här plus allt hundhår som ligger på golvet med jord och grus. Känns som det enda Märta gör just nu är att äta hundhår...  känner någon igen sig?
 
Känns som det är bäst att få det lite fint här inne då det ser ut som om det är sista dagen med kallt väder. Det är så kallt och monligt här idag att jag inte ens täcker av mina växter ute i växthuset för det är ingen sol som värmer upp där idag och då är det bäst dom får stå under mitt hemmagjorda tält i värmen.
Varmt och gott under tältet..  
 
För blir det varmt igen som vädret lovar så kommer vi absolut inte vara inne och ta tag i röran som blivit här.
 
Utan vara ute och njuta av solen.
 
Så fint på min runda. Ser ni månen?
 
Fast att jag var riktigt trött igår så tog jag mig ut på min första springtur sen jag drog på mig en förkylning. Tog det väldigt lungt då jag verkligen vill känna att kroppen är redo för detta och det kändes bra, riktigt bra!
Så skönt att komma hem igen och känna som om  kroppen och hjärnan är rensad på skit, precis så jag vill att det ska kännas som efter ett pass. 
 
Nä nu är det bäst jag startar min dag här hemma ifall den inte blir som njag tänkt mig.
 
Finns en sak som gör mig riktigt glad idag som jag måste skriva om, en cellgiftsvecka är över och Johan kommer hem. Lika skönt varje gång. <3
 
Ha en fin dag