När man lyssnar på podcast för första gången

Ja nu är det gjort och vad länge jag har tänkt att jag ska börja! Men nu har jag alltså lyssnar på min första podcast. Det är så många inspirerande människor som håller på med just podcaster så nu kände jag att jag måste in i det träsket och bli fast. Passade på att lyssna på min första under 1 timmas löpning och då körde jag ole dole doff på topp 10. Det blev intressant vill jag lova. Både skrattade, kände igen mig, blev provocerad och arg. Vilken podd det blev tänker jag nog hålla för mig själv. 
Den vackraste vårmorgon jag varit med om ❤️

Jag är ju galen som sitter här och skriver då jag borde försöka sova. Min morgon började kvart över 4 idag för då tycker Märta det va morgon. Och vilken tur för när jag klev upp och såg hur det såg ut ute. Så kläde jag på oss och vi gav oss ut. 


Märta somnade så klart om när jag fick uppleva den vackraste vårmorgon någonsin  i mitt liv. Det va så galet fint som i en saga att jag inte ens visste vad jag skulle fotografera. 

Men bilden ovan fick jag till och den talar ju i alla fall om lite hur det va ❤️


Sen resten av dagen har jag med min far och bror fixar med djuren på gården. Så skönt att ha dom lite mer rätt grupperade på betena. 

En riktigt bra dag 🌞