En midsommar som den jag hade

Vilken grej att fira midsommar med eget barn! Märta är inte stor men oj så roligt hon tyckte det va att titta på dom andra barnen som dansade runt midsommarstången. 😍 

 

Märks att hon höll igång igår då hon vaknade vid 7 för att sen somna om igen bredvid pappas nu vid 8 efter lite frukost. Väldigt skönt att sitta här av kaffet och njuta själv. Mmmm..   

 

 

 

 

Vi firade midsommar precis som jag gjorde när jag var ett litet barn och då åker man fram till midsommarfester i min lilla by Askeryd. Minns inte alls att det brukade vara så galet mycket folk och undra om det inte lockat fler besökare eller om jag såg på det på ett annat sett som barn? Så roligt i alla fall och så många som jag inte träffat på många år. 

 

 

 

Kunde ju delat lite bilder från Askeryd för att visa stämningen och vilken tur med värdet men jag känner att jag vet ju inte vem som vill vara med på bild och inte. Så den får vi hoppa över och det får bli två på oss istället. 

 

En enkel men väldigt fin midsommar.

 

Kanske ska nämna att djuren rymde och att vi la några timmar på att hitta alla 25 små kalvar till sina mammor nä regnet kom fram emot kvällen. Lite bonde arbete hör midsommar till haha.