Kan titulera mig biodlare ?

Hur ska jag börja??

 

Jag har haft två så bra dagar och är lite hög på livet just nu.

 

Det första är ju att en utav mina drömmar har blivit verklighet hintade lite om det i mitt förra inlägg.   Det är ju att jag nu äger ett helt eget bisamhälle som jag köpte i söndags. Woooho!!  Har alltid önskat att ha egna bin och gick en kurs för många herrans år sen men det blev aldrig av att jag skaffade egna.

 

 

Men nu var det ett perfekt tillfälle då jag både känner jag har mer tid för att ha flera hobbys när jag inte mjölkar kor jämt. Sen är min brors bisamhälle svagt så vi slog två flugor i en smäll att försöka rädda hans med en ram med mycket yngel på ifrån mitt nya. Ska med spänning titta när johan kommer hem från sin cellgiftbehandling igen om hans kommit igång och ser starkare ut.

 

 

Då är dessa två samhällen början till ett projekt att ha minst 6 stycken. Ska bli så roligt och det är redan nu en fröjd för ögat att se bin här igen på blommor i trädgården.

 

 

Skulle kunna skriva mycket mer men jag ser att tiden springer ifrån mig och att jag behöver komma i säng. Kan nämna lite kort med att jag skickade efter en vloggkamera idag och hoppas att den kommer fort så ni får lite mer vloggar här. Sjukt peppande!

 

Ha det bäst        

 

           

Visa fler inlägg