När det inte blir som vi tänkt

Den här lilla sparven blev rekord förkyld när vi åkte på mini semester till Örebro igår. 


Något som vi trodde va morgon täppa? Heter det så? Kom som ett blixtnedslag och den mysiga tiden vi skulle ha hos min bästa vän blev inte så lång som jag hade tänkt. 

Även om vi fick åka hem tidigar på grund av förkyld sparv så han vi med lite. ❤️

Resan hem gick som tur mycket bättre en den upp. Sparven har aldrig riktigt gillat att åka bil nu sen hon blev större så när jag tänker efter gick ju faktiskt resan hem sjukt bra med tanke på allt snor som flödade. 

Så nu är vi hemma igen på platsen jag älskar och imorgon laddar jag för en helg med jobb så min klocka ringer tidigt, väldigt tidigt. 


Borta bra men hemma bäst ❤️ 

Ska vi titta på allt snyggt Butik Guldkant fått in?

Denna gången har Jessica fått in så mycket sjukt snyggt till butiken att jag ville ha allt ihop. Så jag ger er en liten bildbomb med riktig sommarkänsla.


 Om ni vill titta närmare på dessa godbitar så titta in på länken här med nyheter. ⬇️

Ha en riktigt fin dag 💙

Jag tror hela tiden att det ska bli som förr

Sista veckan som varit har jag provat på hur det är att jobba på riktigt igen och ställa klockan tidigt att ringa, så tidigt som 03:30 till och med.

 

Detta va väldigt nyttigt för mig då jag får brottas med min panik jag känner inombords när det kommer till jobb. Min kropp och huvud tror på fullaste allvar att när jag väl ska jobba igen så kommer det vara som förr. Alltså 365 dagar om året och med barn. Och det där kan jag inte greppa riktigt.

 

Så i går när jag vaknade sjukt tidigt i sängen för jag fått den rutinen i kroppen va det nära på att jag började gråta. Jag hade ju inga måste, nu va jag ju ledig igen.

 

Fast paniken som va och som antagligen kommer komma över mig igen så va förra veckan så otroligt bra. Jag va pigg på morgonen, kände mig fysiskt stark och det var fortfarande lika roligt att mjölka kor igen som alltid.

 

Sen ett ännu större plus va ju att Eric fick ha Märta själv så mycket. Han har alltid hjälpt till jätte mycket sen hon kom men nu trillade polletten ner lite till i vad som måste göras hela tiden för att få en så smidig dag som bara går när man har ett litet barn.

 

Så nu ska jag ta en kopp kaffe till, kanske städa lite, kanske ut och springa eller kanske så lite morötter och spenat. Vem vet? Jag har ju inga måsten idag heller.

 

Ledig                   

 

 

 

 

 

  

Visa fler inlägg