Idag funkar inte mitt huvud

 

 

Det är kaos i min hjärna idag. Inget kopplar riktigt och jag känner mig väldigt trött. Så trött att jag inte ens klarade av att lyssna på dom två podcasts som jag annars blir som fastklistrad vid.

Jag är inte trött på det viset att jag vill sova utan mer bara vill sitta rätt upp och ner som en zombi å dricka kaffe.

 

Kanske är för att jag har haft en så sjukt bra vecka där jag fått mycket gjort här på gården och sen har jag nog också lyckats med några utav de vackraste bilderna på Märta och mig, älskar dom. Verkligen ÄLSKAR DOM.  

Sen han jag ju också med en vlogg där jag egentligen vill dunka huvudet i en vägg  för att jag fått med typ 5 minuter där det är svart som det inte ska vara någonting på men som man kanske då tror och det förstår jag ju. Men jag förstår på mina följare att jag börjar bli bättre på det där med att vlogga haha.  

   

Så kreativiteten har verkligen flödat!

 

Och nu vill jag önska er en fin helg och en titt på mina just nu 2 favoritbilder♥

 

 
 
Förstår ni varför jag älskar dom? 
 
Hjärta om ni gilar ♥

 

En måndag i Augusti

Sitter här vid datorn och andas lite, njuter av den där tystnaden som man kan behöva som småbarnsförälder innan man ska gå och sova själv.   

 

Märta sover redan sen en stund tillbaka och jag tittar till henne lite då och då. Vi har haft Game of Thrones kväll hos mina föräldrar då nästan alla syskon va samlade med respektive. Jag har nog aldrig nämnt det innan tror jag inte?!? Men jag är en riktig Game of Thrones NÖRD och skulle egentligen behöva lugnande innan vi ska se varje nytt avsnitt. Så nu vet ni det haha

 

 

Annars idag?

 Så fick jag lite ”feeling” att fotografera till uppstyrda selfis? Ska vi kalla det så? Men det blev inta alls långvarigt och det får minsann den första bilden tala om varför och så bjuder jag på det lilla jag han med sen under innan vi tog pick och paket över till kusinerna. Där var vi inte ledsna en sekund i så roligt sällskap. Så det va lite av min och Märtas måndag så här i augusti    

 

Ha en fin kväll ♥  

 

 
 
 
 
 
Glöm inte Hjärta ♥
Visa fler inlägg