På reklamskylten

Ligger här i sängen och vikar på fötterna för att inbilla mig att det ska göra mindre ont i dom. Har varit bonde i butik idag och att stå på det hårda golvet va inte riktigt vad mina fötter och ben gillade. Men det har varit kul! 

I världsklass

Efter ladugården och frukosten har jag haft morgonmys med Elsa i världsklass i sängen. Kroppen tackar verkligen inte nej till dessa små vilostunder just nu. 
Mullen dag med regn gör att jag planerar in massa måste i stan. Känns som om jag håller på att planera bröllop på 20 dagar. Sån är jag och så typiskt mig haha. 

Glad!

Idag hade jag verkligen en väldigt intensiv dag framför mig men som blev betydligt lugnare då magsjuka satte stopp för dagen planer och gör att det fick skjutas på till nästa vecka. Skönt då jag hade möte ikväll också och en pappa som ser lite för trött ut för att orka ha ladugården själv. Han pustade nog mer ut en jag över att jag inte behövde vara ifrån gården precis hela dagen. 

Men trots ändrade planer får inte kulan och jag mindre jobb för det. Härligt väder är det också så det är arbete ute som gäller 😊 Ha en fin dag 💓
Visa fler inlägg