Sorgsen..

 

 

Jag vet inte vad för känsla och känslor som har kommit över mig men idag har jag fått sån panik att vintern ska vara över och att jag måste suga det sista ur den nu när det är så vackert ute. Följer alltid väderapparna slaviskt och nu lovar dom bara en dag med kallt och vackert innan det ska bli riktigt pissväder…  Regn och 2-3 plus…yeeey.  

 

 

Nu v et jag att jag är lite löjlig då vi fortfarande bara är i januari och jag är helt säker på att det kommer vara vit ute igen men det är ju så perfekt nuuu och jag önskade jag hade hunnit filma lite mer till det projekt jag slippar på men jag ska göra ett riktigt ryck imorgon då det ju faktiskt kan vara min sista chans att filma med så mycket snö.  Nu ska jag sadla om och åka till ladugården och få till en riktig fredagskänsla. Ha en fin kväll  

#1 - - Heidruna:

Haha, slik er jeg også. Her har det gått fra -17 til rundt 0, og til uka skal visst all snøen smelte. Det er jo trist!

#2 - - Carolina:

Lite härligt att höra ändå, att det finns fler som en själv - som slaviskt följer väderleksrapporter och har lite panik över att minusgraderna (inkl. snön antagligen) är på väg bort... Då r man inte ensam i alla fall då ;)
/Med hopp om mer snö och minusgrader!