Sista dagen i januari bjuder på snö, blåst och tålamodsprövning

Idag ska vi lägga nytt golv i köket och det är nu jag får lugna ner mig och lyssna på Eric sa att det blir rätt. Det första arbetet är mer min grej, att flytta ut möbler och riva bort lister. Det kan man göra fort och inte så noggrant haha Först får det bli en lång frukost och någon extra kopp kaffe medan vi tillsammans sitter vid dator och gottar ner oss i vilka fröer vi ska klicka hem till odlingssäsongen 2016. Alltså gud vad jag längtar!           

 
#1 - - Nina:

Alltså fina fantastiska människa! Snubblade över din instagram igårkväll och blev sittande i flera timmar helt förtrollad typ. Så otroligt vacker du är! Och ditt hår är helt magiskt. Älskar dina foton, verkligen! Blir varm i hela kroppen av alla kossebilder med dig som en älva mitt ibland dem. Fortsätt med det du gör för du har sån talang! Och tack för att du delar med dig av det till oss andra :D

#2 - - Caroline:

Hej! Vart kommer ni beställa era fröer ifrån? :) Vad kommer ni beställa? :)

#3 - - Frida:

Jag vill också veta var och vad ni kommer att beställa? Har du några bra tips att dela med dig av? Har precis flyttat till hus och tänkte ha ett litet land men har aldrig odlat tidigare.