När man inte kan planera sin tid

Sitter här och äter frukost efter ett morgonpass med Ramona i ladugården. Ska snart åka ner till Aneby för att hämta ut något som jag alltid varit såå emot. Men det finns några anledningar varför jag har ändrat mig och nu skickat efter denna produkt som jag får dela med mig om senare…

 

Sen åker jag emot Aneby för att köpa skölj och tvättmedel då våran nya tvättmaskin kom igår (ÄNTLIGEN) efter en hel del strul med leverans och vi har nu varit utan i över en månad och det ska bli så skönt att slippa låna mamma och pappas.

 

 

Väntan på den där tvättmaskinen igår gjorde att jag verkligen kände mig helt låst. Satte mig vid dator en riktigt bra stund medans jag väntade och pluggade kurser på modeskeppet å sörplade kaffe. Sitter man och tittar på hur du ska bli en bättre fotograf så börja ett enormt sug bildas att ge sig ut och fotografera och till slut tänkte jag att ”Äsch de får ringa om jag så är mitt ute i skogen att dom kommer”   Solen började titta fram när jag pälsade på mig för att inte frysa och tror ni inte då att när jag står vid dörren att dom ringer och säger att dom snart är här?! Jag skyndade mig ändå ut sen efter min leverans vilket gjorde att jag blev efter i tiden (men fick några bra bilder).

 

Blev sen i ladugården och sen in till min farmor och farfar då jag bestämt med farmor att komma in och säga grattis på hennes 86-årsdag. Så dagen slutade ändå väldigt bra då jag fick träffa mina kära farföräldrar, farbror med fru och min kusin.