LEV MER HÅLLBART I NIO ENKLA STEG

I samarbete med IKEA WWF och kommunernas energirådgivare har jag nu fått chansen att tipsa er om en ett projekt där IKEA jobbar för att leva mer hållbart. Att jag får tipsa er om detta projekt känns verkligen bra då det är något jag själv strävar efter, att just leva mer hållbart. Jag själv till exempel försöker odla och föda upp allting jag äter själv här på min gård, ett mångårigt projekt men med målet att verkligen leva mer hållbart.          

 

Så IKEA söker dig mellan 20-30 år som vill leva mer hållbart. Bli en av 100 deltagare från Ystad till Haparanda som med hjälp av inredare, produkter och smarta lösningar från IKEA får möjligheten att leva mer hållbart. Utifrån din vardag, dina behov och önskemål tar dom tillsammans fram lösningar i vardagen som bidrar till en bättre planet.

Sista ansökningsdag är 7 februari och du kan hitta mer information här på  www.IKEA.se/hållbaraihop.   Så den 1 april startar IKEA en hållbarhetsresa med tips och råd, knep och knåp för hur alla kan ta ytterligare steg mot en mer hållbar vardag. Häng med du också!

 

 

(i samarbete med IKEA)