Hur en instagrambild blir till

 

Efter min lilla videoblogg så flödade kreativiteten och jag provade mig fram hur jag skulle få till en häftig bild med ett bra ljus för att förmedla en underbar känsla. Jag vet inte om jag lyckades, vad tycker du?   

 

Jag ville verkligen få bilden intressant, där och då fick jag för mig att jag skulle ta av mig på överkroppen så den skulle på riktigt med ”power” bilden. För naket?? Nä jag hoppas verkligen inte man ser det så? Ja, fast jag förstår att bar hud på en bild mitt i vintern i flödet får dig att stanna ditt instagramflöde och inte bara en bild du scrollar förbi och det var ju min mening med det hela.

 

 
 
 
För mig ger den en känsla att man är "ett" med vintern och jag är lite imponerad av mig själv att jag kunde se så harmonisk ut den korta stunden jag inte hade något på överkroppen, för så galet kallt var det och jag är glad att jag satte bilden rätt så fort och bilden under här är den som fick pryda mitt galleri på instagram denna dagens morgon.             
 
Så lite kort och gott hur jag får till en bild med känsla till min instagram @elinsvardh. Gilla gärna med hjärtat om ni gillar inlägget för då vet jag vad ni vill läsa om. Ha en fin kväll <3    
 
 
#1 - - Johanna:

Grymt snyggt! Hur får du håret så lockigt o fint?

#2 - - Kajsa:

Superfina bilder! Tycker dom vart jättehärliga 😍

Svar: Åh Tack 😍
Elin Svärdh

#3 - - Emma:

Guud, fryser du inte ihjäl?? Var rädd om dig! Jättefina bilder, speciellt den första och tredje :) kram!

Svar: Tack fina du. :) Var mest kallt om fingrarna och det var så liten stund jag hade bar överkropp 😊 kram
Elin Svärdh

#4 - - Inger G:

Ser bara det vackra❤️❤️❤️❤️❤️