Nu har jag ju lovat

Sitter här och lassar i mig mat medan jag funderar på hur jag ska få ihop här lite vad som har hänt sen sista tiden. Jag vet inte vart tiden tar vägen och just nu är jag lite för duktig på att hitta på nya saker att fylla min vardag med. Så pass duktig har jag blivit på detta att jag inte rört min kamera på hela 2 dagar!? Ojoj att jag har fullt upp… Men det är kul att det är mycket nu för livet är så snällt emot mig just nu och så himla roligt. Jag har så mycket att se fram emot.

 

Imorgon tillexemplet ska jag på ett möte som jag hoppas kommer sluta bra och ge lite extra klirr i kassan. Vill man komma någonstans här livet så gäller ju att jobba hårt för det och det är precis vad jag tänker göra och har gjort. Jag hade ju aldrig varit där jag är idag om jag inte fått offra väldigt mycket och jobba hårt men nu är jag där och tänker inte hoppa av hästen som jag rider på just nu.

 Att få er mer odlingsugna med ytligare en odlingsbild är väl inte fel, iiiihh vad det kliar i mina fingrar!   

 

Från det ena till det andra så såg jag att det är några som undrar vart jag beställer mina fröer ifrån till odlingssäsongen 2016 och nu ska jag prova mig själv om jag kommer vara en duktigare bloggare och lova era att det kommer komma upp ett inlägg om varit ifrån jag beställer frön och vad som är lite av årets favoriter för mig att beställa i veckan. Jag är verkligen sämst att göra uppföljning på saker jag lovar men NU ska det bli ändring på detta (hoppas jag)

 

Måste ju nämna lite kort om att det blir grymt snyggt med nya golvet i huset och det kommer allt nog komma upp bilder på det (nu lovar jag säker för mycket haha)

 

Ja lite kort och gott om vad som händer och nu ska jag ställa mig i duschen för att sova några välbehövliga timmar.

 

#1 - - Anonym:

Alltså åh vad laddad och peppad jag blir av att läsa dina inlägg, blir så glad och får en positiv inställning till att fortsätta jobba hårt och hinna med min stressiga vardag med skola, plugg, ladugård och andra saker runt omkring. Tack Elin du är en stor inspirationskälla och sprider många goda tankar! /en 16 årig bondtös

#2 - - Inger G:

Lycka till👍