En lördag

Igår kväll föreslog pappa att vi skulle ta oss upp lite tidigare på morgonen då ha hade en tid att passa klockan åtta och ville gärna vara ifrån ladugården vid 7 tiden. Konstigt nog efter en vecka med mycket jobb så var jag väldigt pigg när klockan ringde och jag var tidigare i ladugården vilket var viktigast då jag håller i mjölkningen som tar mest tid.  Pappa han kom senare och det syns på honom att han skulle behöva vara lite ledig… Han är trött.

Passande bild till samtalet... Hmmm 
 

 

Efter som klockan ringde tidigare var jag hemma innan det blivit ljust så jag kröp ner i sängen igen jämte mina sovande Älsklingar. Men ni ska veta att jag stod en stund vi fönstret och kramade kameran för att fundera på en stund om jag skulle ut och njuta av när solen sakta klättrat upp över trädtopparna. Men eftersom jag vet hur kommande vecka kommer se ut så är det bäst jag tar all chansen att vila lite extra så det fick bli så.

 

 
 

Min dag har varit lugn måste jag säga och jag har inte hitta på något speciellt mest gått här hemma i mys kläder och plockat. Och så måste jag ju berätta att jag pratat med ”huvudstaden” igen och samtalet gjorde mig så glad att jag ringde upp Eric direkt för att berätta vad det handlade om. Så glad, så glad!

 

Ser att tiden springer från mig och det är bäst jag tar på mig ladugårdkläderna igen.