En paus

Ja det tog jag från allt jobb idag för att åka in till stan och få mina fransar fixade utav Vanessa. Aldrig gjort detta tidigare och nu närmar sig våren och jag kände för att se lite extra fräsch ut nu när jag jobbar så mycket. 
Grymt nöjd med resultatet <3 

Ett tecken på liv

Oj vad jag inte hinner med att vara här inne nu förtiden. Dagarna har blivit längre och ljusare och helt klart fyllda med mer jobb. Hur gör bloggproffsen egentligen? Vi är säkert upp lika tidigt men när dom förbereder inlägg då mjölkar jag kor. Så lite svårt det där..

 
 

Men jag ska nog komma på något, blev lite peppad när jag trillade in på Camilla Läckbergs instagram där en bild handlade lite om hennes framgång och att man bara inte slår igenom på en natt. Gillar orden hon skrev ”Att man med hårt arbete, en dröm, och en gnutta envishet kan skapa sin egen tur”

Den kör vi på!            

Blommor...? Nää...

Om jag ska vara helt ärlig är jag inget stor fan utav alla hjärtansdag. Eric och jag har så mycket vardagsromantik att det liksom blir överflödigt med att ha en dag då man ännu mer ska lägga fokus på sin kärlek till varandra så här har det faktiskt inte uppvaktas någonting alls. Det gör vi så spontant hela tiden ändå. (Älskar det)   

 
Men jag tycker att dagen är gullig och jag gillar att se hur andra par tar sig tid att åka iväg, köpa blommor och gå på bio. För bara för att jag inte behöver en sån dag så kan den faktiskt vara väldigt underbar och viktig för andra som verkligen uppskattar och behöver den.    

 

 

Så för mig har det varit en helt vanlig dag och tur är väl det för morgondagen kommer bli sjukt spännande (Usch vad jag känner att jag måste vara hemlig hela tiden med alla dessa kommande jobb jag har på gång men snart kan jag avslöja lite)        

Visa fler inlägg