Nu är det på riktigt

Helt otrolig dag och vi har hunnit med så mycket! Hela dagen har vi hållit på med våra odlingar och nu känns det verkligen som vi är igång på riktigt. Yeeeye!

 Mask till lådorna 

Eric började så i tunneln för på måndag eller tisdag kommer våran växthusfläkt som kommer hålla det frostfritt där inne från om med då. Skulle ju gjort en varmbänk tidigare i våras men tog åt mig ett extra jobb som har tagit all min tid istället.        

 

 
 
 

Själv tog jag mig åt att börja med jordgubbslandet då det är nog flera dagar jobb… Kan säga att det så ut som (ursäkta mitt språk) faan förra sommaren och är det någonting vi verkligen älskar så är det jordgubbar så i år sak det få riktigt med kärlek så det blir lättskött framöver.

 

 Lunch i växthuset.. <3  

Tog alla snygga små plantor jag kunde hitta och satte dom i krukor i växthuset. Har sååå svårt för att ta död på växter som kan ge något så om dom inte får plats i landet är det ju faktiskt väldigt fint att ge bort. Lite från min dag nu så här innan jag ska sadla om till ladugården och sen vidare på fest.

 

 Fantastiskt fina små plantor 

Trevlig helg på er <3       

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - H:

Hej Elin! Snälla kan inte du ha en frågestund snart? Eller kanske bara svara på hur du tar så fina bilder, hur du redigerar dom och vad man ska tänka på. Du är en så stor inspiration !