En "ledig" torsdag

En kort paus blev det ute idag från flera timmars kontorsarbete. Det blev en sån dag idag då jag fick vara ifrån ladugården ett dygn och det behövdes verkligen så jag kom ifatt med massa papper, telefonsamtal, mail och meddelanden som jag verklig bara låtit växa den sista tiden då jag bara ville ha fokus på min familj. Vädret har också varit perfekt med lite regn och tunga moln. Solen hade ju lätt lockat mig ut i trädgården. 
Sista tiden har jag inte hunnit tänka på att jag är gravid så mycket. Ångesten, paniken och chocken över allt besked om lillebror tog överhand över gravidsymtomen och fokusen på att hinna så mycket på gården som möjligt fall något riktigt hemskt skulle hända la jag all min energi på. Men lite illamående är jag igen och jag får väl se det som ett gott tecken att det kanske är för man vågar slappna av lite och känna efter hur det verkligen känns igen efter allt. Bilden förvånar mig att det syns så mycket redan. Vist är det tyngre att jobba men det stoppar mig inte en för att fylla dagen med arbeten. 
#1 - - Anonym:

Så fin kula du har fått! =)
Hoppas du kan få njuta lite av graviditeten trots allt som är runt dig, det är fantastiskt att få fantisera om det lilla livet som växer i magen.
Jag hjälpte mannen med mjölkningen till sista månaden ungefär och lät de andra lyfta det tyngsta. Hoppas att du får må lika bra som jag gjorde. Ta hand om dig!

#2 - - Pauline Stenwall:

Råkade visst skicka iväg min hälsning utan att skriva ifrån vem det var, kan ju vara lite roligt att se vem som läser bloggen och kommenterar =)