En "ledig" torsdag

En kort paus blev det ute idag från flera timmars kontorsarbete. Det blev en sån dag idag då jag fick vara ifrån ladugården ett dygn och det behövdes verkligen så jag kom ifatt med massa papper, telefonsamtal, mail och meddelanden som jag verklig bara låtit växa den sista tiden då jag bara ville ha fokus på min familj. Vädret har också varit perfekt med lite regn och tunga moln. Solen hade ju lätt lockat mig ut i trädgården. 
Sista tiden har jag inte hunnit tänka på att jag är gravid så mycket. Ångesten, paniken och chocken över allt besked om lillebror tog överhand över gravidsymtomen och fokusen på att hinna så mycket på gården som möjligt fall något riktigt hemskt skulle hända la jag all min energi på. Men lite illamående är jag igen och jag får väl se det som ett gott tecken att det kanske är för man vågar slappna av lite och känna efter hur det verkligen känns igen efter allt. Bilden förvånar mig att det syns så mycket redan. Vist är det tyngre att jobba men det stoppar mig inte en för att fylla dagen med arbeten. 

När man orkar skriva lite igen

Sista tiden som varit är så svår att ta in... Vi har kastats mellan hopp och förtvivlan och jag kan på riktigt säga att visa dagar har jag känt varje slag mitt hjärta slagit och det har gjort så ont såå fruktansvärt ont. 
Idag gick jag ut direkt i trädgården efter ladugården för att skörda dom första rabarberna som jag drivit på fortare under hinkar. Johan gillar verkligen att knappra på sura rabarber så flera stycken fick åka med i en påse med mamma och pappa till sjukhuset i Linköping. 
Han är en sån kämpe min bror ❤️

Ett fint reportage

Mitt i alltihopa där man tar en dag i taget och bara hoppas att tiden ska gå fort så johan får komma hem från sjukhuset med en mycket lyckad operation är det tur att man får lite annat att tänka på.

 

 Bild lånad från reportaget i land. 

Land har ett fint reportage om mig där man han hinta lite om vad som väntar nästa vecka. 

För att komma till repotaget är det bara att klicka på länken.  


http://land.se/foretagande/hon-ar-nya-arla-elin-380-000-har-hennes-kofilm/

Visa fler inlägg