Att färga håret silverblont

Något av det käraste jag har är ju mitt hår. Jag älskar det och hur det ofta ger lite extra liv i mina bilder. Just nu känns det som om jag aldrig i mitt liv skulle våga klippa av det...? Och nu behövde det lite extra kärlek efter sommaren. 
Vet inte varför hag inte kollade i kameran hur bilderna blev, så dom oskarpa som blev får jag visa. Bilden ovan är innan jag la i en färg som är silverblond då jag tänkte det skulle bli snyggt med en kallare färg nu till vintern.  Och mitt hår har sista tiden fått någon gul/brun färg typ? Har inte tvättar det på 3 dagar då jag fått för mig att det är bättre att färga i skitit hår?? 
Och här är resultatet en kall jämn färg och utan utväxt. Låter ju färgen sitta i utväxten först en bra stund innan jag jobbade ut det i hela håret med lite vatten. Ser kanske inte så roligt ut då jag snabbt fönade håret och rufsade runt det för att få det torka så jag kunde se resultatet. Mitt hår är inte van vid hårfön 🙈 

En stund vid sjön varje dag

Vaknade på bästa sätt idag då jag inte ens hade enaxelbredd i mella Eric och Elsa. Dom båda små snarkade lite och jag kunde ju inte annat en att tänka på hur lycklig jag är som har dom båda. 

Efter ladugården har jag varit ute i över 2 timmar. Kall luft, frost, dimma och soluppgång... Döör lite... 

Ska snart ta mig till Vära för att stränga gräs till det är dags att mjölka igen. Efter mjölket ska jag prova något nytt och tänker färga håret silverblont nu till hösten. Spännande att se hur det blir... Ha en fin dag 💙

Att vara med när en ny dag blir till

Jag får börja detta inlägg med att tacka för den finna responsen på mitt förr inlägg. Skönt att veta att man inte är ensam om att känna så och att det finns andra i precis samma situation. TACK <3

 

 

Idag vaknade jag extra tidigt och förstod nog att det var riktig tur. Redan när jag tittade ut och det fortfarande var mörkt kunde jag se att dimman låg tung över skog och mark. Skyndade mig till ladugården då jag förstod att solen kommer gå upp runt 7 och att jag där och då vill vara med om detta. Att se att mamma och pappa båda var i ladugården gjorde det ännu bättre och jag började smida planer på hur jag skulle mjölka så fort det går och sen lämna över det sista till mamma.

 

 
 

Nu är jag så tacksam för att jag gjorde just så. Jag kan nog inte riktigt med ord beskriva hur vacker det var denna morgon nere vid sjön…. Känns som hela min själ blev hel för stunden och alla mina tankar försvann. Bara jag och tystnaden..

 

 

 

Satt där länge på stenen där jag under min uppväxt har dragit många abborrar. Samlade energi som jag verkligen behövt idag då det varit full fart. Städa i huset, fixa i trädgården och flytta hem djur inför vintern. Härligt!    

 
 

 

Visa fler inlägg