Farbror Kjell och jag

 
 

Ojoj vilken bra dag! Känner att jag med detta snabba inlägg måste visa er vad jag har hittat på med farbror Kjell. Att hägna gärdsgård är verkligen jätte roligt och jag har lärt mig så mycket idag. Som Kjell sa så är det jätte svårt att berätta hur man gör utan det är något som nog är viktigt att lära vidare i generationer.  

 

Och nu lite bildbomb! :)

 

 
 

 

 

Att missa något helt

Mina 5 dagar på Elmia gjorde att jag missade helt när löven föll. Jag känner mig förvirrad då det fortfarande är väldigt varmt ute så att till och med maskrosorna har börjat slå ut här igen. Att träden är nakna gör att längtan efter snön blir ännu större  

 

 

 

 

Jag vet inte vad jag har gjort som har lyckat att boka upp hösten med så många saker? Idag var första gången på länge jag han med en rätt så lugn tur ute och vara ruskigt kreativ bland löven. Kameran har helt enkelt fått ligga på hyllan och vila.

 

 

 

 

 

   

 

Om man vill komma någonstans i livet

Ojoj det är så mycket nu. Blogga blir lite efter eftersom jag inte ser den som prio ett här i livet. Har så många projekt på gång och måste ha ett högt tempo på dagarna. Blev ju 5 dagar på elmia med (jätte roligt) och nu ska jag titta på ett till jobb. 😃 Vill man komma någonstans i livet får man kämpa. 

Visa fler inlägg