Att summera november

Jag vet att jag i slutet av oktober kände ett vemod för att ”gråa” november skulle börja och att jag bildmässigt skulle få en utmaning. Vad fel jag hade och vilken fantastiskt månad det blev!

 

 

 

Personlighetsmässigt har jag utvecklats något enormt, gav mig ut på djupt vatten och började sälja mina kalendrar. Hela mitt liv har jag gjort jobb som jag med mina egna händer har kunnat göra färdiga själv. Det är riktigt läskigt att skicka iväg 250 kalendrar och sen vänta på att dom ska komma tillbaka och vara på det sättet man har tänkt. Och sen skicka dom vidare igenom och vänta på responsen från alla som köpt. Ärligt så börjar mitt hjärta slå snabbare när jag skriver det här. Det är väldigt nervöst och skrämmande! Hjärnan liksom bollar till bra och dåliga tankar med det där!

 

 

Mira har varit här i 3 veckor på praktik vilket verklige har varit jätte roligt och jag började med ett nytt jobb på en gård som både gav mig nytt driv och hopp om framtiden.  

 
 

 

 
 
 
 
 

Hur har vädret varit? Men helt otroligt! November har ju varit så soligt och varmt i början så du helt glömt att vi med stormsteg närmat oss december och jul. Bäst av allt är väl att det också slog till blev riktigt kallt med SNÖ. Den där snön längtar jag ju efter lika mycket varje år, om min mer för hur äldre jag blir??

 

 

Sen att få bli så där ruskigt kär igen. Det är ju helt otroligt…  Det var i tisdags som expressen (ALLTSÅ EXPRESSEN) tog kontakt med mig för att göra ett reportage om Eric och mig. Ni hittar det HÄR. På onsdagen intervjuades vi och på torsdagen fick vi äran att ta bilderna själva till reportaget. Eric är en mycket duktig fotograf och ett intresse som vi delar bland alla andra vi har ihop. Att få prata om hur vi träffades både med reportern och med Eric gjorde ju verkligen att man blev så där löjligt nykär igen. Helgen har varit helt fantastisk och jag har fortfarande galet mycket fjärilar i magen (plus kalender känslorna).

 

 

November i år är nog svårslagen mot alla andra jag varit med om. Tänk vilken tur jag har och vad otroligt tacksam jag är. Tänk att jag här mitt ute i skogen på vår gård utan någon vidare utbildning som den simpla bonde jag är faktiskt också kan synas och lyckas. Så evigt tacksam.

 

 

Det här är mitt november <3       

 
Visa fler inlägg