Svensson Söndag

Att vara ledig ett dygn bara så där var ju verkligen inte dumt och jag har laddat batterierna redigt. Det roligaste med allt var att Eric inte viste och det var så fint att se hur glad han blev när jag inte sa att vi skulle handla för han så gärna ville börja styra i vårat helg mys med mat och gott att dricka. Och att se lite folk och äta gott var ju verkligen inte dumt det.   

 

 

Jag är lika tacksam varje gång när jag kommer tillbaka från den sjukt lilla ledighet jag har att jag är så nöjd och glad över hur härligt det är att mjölka och pyssla om mina djur. Och kossorna pysslade om mig, massor med pussar fick jag av dom.

 

 

Jag vaknade som vanligt idag när jag ska upp men det var skönt att somna om och sen ligga och mysa med Elsa och Eric innan vi tog en lång frukost framför tv och kollade på fiskefilmer (jag skojar inte det är as kul att titta på när dom drar upp fiskar)

 

 

Inte för ens vid 12 var vi ute så vi har väl som en helt vanlig Svensson haft en normal söndag. Haha. Men sen blev det stor ryck i trädgården och det gör en ju bara lycklig i hela själen.           

Visa fler inlägg