Att ha riktigt ont i lungorna

Känslan som kom i kroppen igår fick mig att tänka att nu rakans är det min tur att bli sjuk som mamma och pappa.. Förkyld, febrig och helt utmattad.. Men jag har bara ont i mina lungor??? Känns som dom är snustorra och ända ställningen att sova på inatt var på rygg. Vaknade flera gånger men konstigt nog har jag inte lust att gå och vila nu för resten av kroppen känns som vanligt? Vi får se hur det här utvecklas. Tänkte tvättar kalvavdelningen idag men vattenångan tänker jag nog allt hoppa över att andas in idag. Det får bli rensning på all skit i huset istället och tända en lite brasa. Tvättmaskin och diskmaskinen går redan förfullt 👍  En liten vila får det nog allt bli sen på dagen så att nästa mjölkpass också går fint som morgonens. 

Någon som verkligen har tänkt till!

För en tid sen fick jag en förfrågan om jag ville testa en overall som Mia Gustavsson har tagit fram och som nyligen startat ett eget företag Espelunden för just arbetskläder. Min första tanke var verkligen NEJ då jag verkligen inte har någon bra erfarenhet av overaller. Antagligen är dom för stora så det är som man går runt i ett tält eller alldeles för små så du känner det otroligt rörelsehindrad när du jobbar. Men Mia fick mig att ge den en chans och det är jag otroligt glad över för vad nöjd jag är!

 

 

Overallen kom i ett snyggt paket och första känslan var vilket skönt material när jag tog i den. Och jag har testat den flitigt. Den har fått vara med i skogen för att plocka ris, jag har haft den när jag mjölkar, jag har rastat hunden i regn på cykeln utan att frysa eller bli blöt, trädgårdarbeten till vanliga promenader och den har hela tiden varit jätte bekväm och funktionell.

 

 

Mia med sitt nya företag Espelunden har verkligen tänk till! En snygg overall med sjukt bra passform och som fungerar i alla jobb kan inte få annat än högsta betyg av mig!

 

 

Om du är sugen på att titta närmare eller köpa overallen kan du hitta den på www.espelunden.se eller https://www.facebook.com/Espelundenarbetsklader. Har du instagram finns det också på @espelundenmia    

 

 
Och ikväll får vi hålla tummarna då klockan 21:00 i TV8 ska Mia vara med i Draknästet. Hinner du inte titta då kan man ju se det i efterhand på play :)     

             

 Bra jobbat Mia!  

Visa fler inlägg