Att ta en paus

Ja, jag har ju lagt bloggen åt sidan ett tag och det finns ju många anledningar till detta.

 

 

Dels är det för att det just har varit jul och att min sambo älskar julen och drar iväg mig på det tåget så att jag gör det lika mycket. Så under julen har vi det så fruktansvärt mysigt ihop att jag varken har tid eller lust att sitta vid datorn utan bara myser och pysslar med Eric istället och självklart är med våra familjer.

 

 

Sen är det för att jag kände att jag behöver en paus från bloggen då jag inför 2016 verkligen ska försöka att lägga lite mer tid just här. Min Facebook sida ”Elin mjölkbonden Svärdh” och Instagram  @elinsvardh går ju något helt galet bra med över 10 000 följare på båda! GALET! Lite svårt för mig att förstå..

 

Sen ska jag försöka hitta mig själv i bloggande.. Jag vill att när ni har varit här inne ska ni lämna min sida med ett leende, inspiration eller helt enkelt bara mer pepp på livet, här inne hos mig ska ni fina glädje. 

Jag ser så mycket fram emot 2016 för det har så mycket att ge bara man vill och vågar

            

 Åhh kära läsare det har kommit snö, massor med snö <3  

  

Några rader

Fredag kväll och jag sitter här som vanligt och väntar på att disken ska bli färdig i mjölkrummet. 
Rätt tomt här inne och det beror väl på att jag har fullt upp och lite där till.. Och så på det planerar jag nya saker. Så när det blir lite tid över lägger jag dom på mina nära och kära eller en runda i skog och mark 💙 fin fredag på er 💙
Visa fler inlägg