Lite om mitt hår


Tänkte eftersom många frågar mycket om mitt hår så ska ni få veta lite om vad jag använder för produkter och hur jag sköter det. :). Klipper mig själv allt eftersom det behövs.                      
Jag kan berätta att jag använder ingen borste till mitt hår  och kanske schampo 12 gånger om året när det blivit lite mycket stylingprodukter i. Det tar tid att vänja håret vid att inte borsta och bara använda balsam och har för mig att det för mig tog 1-2 månader. Har provat många märken av balsam, jätte dyra till billiga och det är Wellas Repair som funkar bäst på mitt. :).  
Hårolja är ett måste för mig och använder dom två på bilden speciellt den dyra under sommaren. 
Mitt favorit hårspray är det på bilden. Ger en fin glans och håller bra plus för mig som lukar lite för mycket ko så har det en grymt god doft :) 

Slå mig hårt i ansiktet och låt mig känna att jag lever

Över 2 timmars prat blev det med Erica ikväll. Pappa fick köra sista gräset och jag kände verkligen att jag behövde sällskap genom ladugårdspasset då det skulle göras ensam. Tur att Erica med var hos kossorna så sent denna kväll. Minst en gång varje sånt här samtal skrattar jag så jag får ont i magen, denna gången var det när vi hittade på en sjukt dum grej med låten man hör på radion som går typ "slå mig hårt i ansiktet så jag får känna att jag lever". Ligger och skrattar nu, lite för kul haha. Bland det sista vi pratade om var att man skulle säga vilka 4 saker man tyckte bäst om med sin kropp som man först kom på. Vi brukar vara duktiga på att ta fram positiva saker om varandra så inte konsigt att en stund av vårat samtal handlade om det här. Tänkte jag skulle dela med mig om de 4 saker jag kom på först om mig själv. 1. Den kom riktigt snabbt och det är mina armar. Eftersom jag hjälpt till nästan hela mitt liv på gården har jag alltid haft lite extra vältränade armar. Det gillar jag verkligen nu. 2. Det är mina ögonbryn. Dom är mörka utan att jag behöver färga och jag kan bestämma om dom ska vara jättestora eller bara små sträk haha. 3. Blev mina bröst. Dom är inte stora och de är inte små och de sitter fint på min kropp, jag kan välja om dom ska synas mycket eller inte alls. 4 Blev mina läppar som ändå ger ett snygg plutt haha :) 
Man ska alltid lägga fokus på det bra <3 

Hur vackert får det vara?

 
Färgerna verkligen exploderar ute och hur vackert får det vara?? Jag är så glad att jag inte missare en ända dag nu utan kan vara ute. Känns som om löven snart faller till marken och jag vill verkligen hinna med att njuta av denna färgbomb. Det är väl detta som verkligen är charmen med att vara bonde, man får vara om alla fina dagar året runt  <3    
 
 
Ska snart åka till ladugården för att klipa kor och städa lite. Sen ska jag förbereda för provmjölkning vilket nog kommer bli den sämsta någonsin med tanke på mina sjuka kor. Men dom svarar bra på behandlingen :)   
 
 
0 kommentarer
publicerat i Vardag
Taggar: Småland, Sweden, bonde, lantbrukare, lantliv, livetpålandet
Visa fler inlägg