Den känslan

Jag är så grymt tacksam att jag fick vara med och sparka igång kontot @upptackdetgoda på instagram. Det är en mycket speciell känsla i kroppen som blir när man ser ens bilder spridas och uppskattas. Det går inte riktigt sätta fingret på det hur det känns men jag blir så fruktansvärt glad. Lyckorus <3 

Slutet av oktober

 
 


Vilken otroligt vacker färgklick i köket den sista chilin blev som sambon skördare. Vi äter mycket stark mat och detta är extra välkommet i vårt kök speciellt när det också är egen odlat. Ska försöka någon dag och berätta hur det har gått för oss att odla och hur skörden blev nu när det är flera som har frågat om det. Jag skulle kunna dränka er i bilder från trädgården så va beredda på att det blir långt;)  

 
 
 

Går här och försöker få upp värmen då jag rusade ut ifrån ladugården idag då det var så jävla vackert ute rent ut sagt! Kameran har fått arbeta flitigt denna kalla och vackra morgon vill jag lova, många bilder jag ska gotta mig i sen. Nu ska nog mysa ner mig en stund i soffan till klockan 10 innan det blir jobb igen, kolla runt på instagram som jag ta mig tusan är äckligt beroende utav..   

 
Denna morgon <3
 

Farfars trofé

Jo den låg ju bara ute i ladugården och samlade damm.. 
 
Sen fick den lite kärlek...
 
 
 
 
 
 
 
 

    Och nu sitter den så fint på min vägg, ska bara hita en annan ljusslinga.

 
 
Visa fler inlägg