Torsdags mys

Har precis suttit i köket och myst med Eric och djuren. Blev en fin kopp te till och den pratades om allt i mellan himmel och jord. Jag tänkte bara skriva lite här innan vi ska börja renovera lite i kontoret som vi säger. Har ett rum kvar som ska fixas och det är Eric rum som han ska jobba i. Viktigt rum för mig med för när det är klart har jag en bra plats att blogga ifrån :)
 
Idag har det varit en sjukt bra dag. Har hunnit med mycket och klippningen av kor har börjat bland annat. Kotavlorna har ju kommit sen provmjölkningen och imorgon får dom åka upp.
 
Har ju fått lite kalvar nu i oktober och dom korna och kvigorna har börjat riktigt bra :) Ni kan själva se på tavlorna. Nä nu ska jag få lite gjort innan jag tänker sova.
 
 
 
 
  
 
 
 
   
 
 
 
     

Sista gången

Det blev redigt stormigt här och det va svårt att sova. Hade ingen ström på nått av mjölkpassen så det är ju sjukt bra att man har Elverket. :) trillade inte ner några träd som tur va. Nu va det sista gången jag va i huset i askeryd.. SÅ JÄVLA SKÖNT!  Nu ska jag lägga all energi på korna och mitt nya hem. <3   

Klövverkning och storm

52 är nu verkade och det har nog aldrig gått så bra. :) Men innan han kom så gjorde vi färdigt för att det ska bli storm. Det står balar överallt som ska hålla fast skjutdörrar och annat som inte ska blåsa sönder.  Det sista vi kommer göra är att koppla på elverket innan vi går ifrån ladugården. Det ska bli spännande att se vad det kommer bli för storm. Det har ju redan nu börjat blåsa... Jag tänkte göra det sista med flyttstädningen imorgon men vem vet jag kanske får röja träd som ligger över vägarna...??? När det ljusnar imorgon vet vi. 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg