Bebis <3

Vet ni går fick min älskade vän och hennes man en lite pojke <3
Och finaste lilla Freja fick en lillebror <3
LYCKA!!

Tid

är det ända vi behöver för att lyckas <3
 
 
 

Panik!

Igår gick jag och laddade för värsta bloggandet och skulle precis till att skriva på datorn då pappa ringer och säger att vi ska hämta en kalv hos grannen som har köttdjur. Sagt och gjort åkte vi ditt och hämtade lilla Tommy som hade blivit av med sin mamma. Det brukar bli 1 varje år som vi tar hand om men man vet ju inte kanske blir flera i år?  Lilla Tommy är nog den piggase av dom alla vi fått och så söt han är!      
 
 
Nu till paniken.. 
 
Jag i sista stund bestämde mig igår kväll att jag skulle ut och umgås lite med vänner. Skulle bli Tranås men hade bara skjuts till Eksjö så jag åkte in till min syster och hade en riktigt kul kväll. Kom i säng vid halv 2 och va rätt död när pappa öpppnade dörren till gästrummet och sa att nu var det dags att mjölka. Dö trött kom jag igång med mjölket och tänkte att det kommer nog kännas som om att detta kommer ta flera timmar då det pligar till i min mobil.... 
 
Detta sms får mig att bli klar vaken!! Helt plötsligt har jag mjölkat mer en hälften av korna och då ringer det. Pratar en stund och sen dess har jag varit hyper! Tänkte att jag skulle vila lite men det är omöjligt!!
 
Säger bara TUSEN TANKAR!!!!
 
Åh vad jag har längtat till denna dag <3
   
 
 
Visa fler inlägg