Satte hjärtat

i halsgropen innan jag fick gå in i från ladugården och kommer aldrig mer i mitt liv låta en hinkhållare vara uppe utan hink i....  Min lilla tjurkalv lyckades på något vis att få fast käkarna på var sin sida. Jag tänker inte ens försöka förklara då det såg helt galet ut. Det bara isade till i kroppen när jag hörde hans hjärtskärande skrik i från kalvboxarna. Man hinner knappt tänka innan man är där! Pappa kom lika fort som jag och kunde hålla han emot  oss medans jag tog bort honom. Det gick ju bra och han satt nog inte fast 1 minut ens men tänk om det hade hänt under natten???? Usch!! 
 
 
Annars har man fått mycket gjort idag. Nu när det är varmare har jag börjat putsa över fönstrena i ladugården. Tar lite tid då man ska få upp de rostigaskruvarna och få ditt nya. Men så fint det blir :) 
 
 
Och vad härligt att se vad djuren njuter av solen idag <3
 
 
 

Sol!

Allstå vilken energi man får av detta väder! Även om man är uppe tidigt så är det inte länge det är mörkt nu. Och det märks på korna och kvigorna med hur pigga dom blir. 
 
Bara för att jag tog det lungt igår känns det som jag har massor att göra idag. Men jag ska bara njuta av min frukost och sen ge mig ut och börja :) 
 
 
Fibergröt med hallon, torkad aperikos och mjölk <3
0 kommentarer
publicerat i
Taggar: hälsa, hälsa träning livet på landet, ivetpålandet, träning

Lugn dag

Idag har jag haft en väldigt lugn dag med bara en massa små plock hemma. Har till och med vilat lite vilket man kan behöva ibland. Och det är lungt med träning idag oxå men när man inte gör så mycket vilket sjukt sug man får efter godis. Speciellt choklad...   Men har bittit ihop och gjorde mig en ruskigt god lunch istället :)
 
Nu vill jag till kossera <3
 
 
 
 
Visa fler inlägg