Aj aj aj...

Nu har jag varit dålig på att skriva här igen och det har jag fått veta oxå ;)  Har haft lite och göra med i helgen bland annat har jag varit på mitt första jobb som firade 25 jubileum av deras maskinstation och så invigde dom deras nya maskinhall som är jätte snygg :) Kul att träffa alla gamla kollegor med!
 
Tror jag ska berätta mer imorgon vad som har hänt iladugården med.
 
Men kan berätta en grej och det är att 308 fick lilla 448 Velros i torsdags så fin. Även om kalvningen gick jätte bra hade hon svårt att andas i början så satt längre än vanligt kvar vi kalvningsboxen för att se att det funkad bra för henne. Hon var lite seg första timmarna i livet men så pigg hon är nu.
 
Nää måste duscha nu så vi hörs imorgon ;)  
    
 
 
 
 

1 timma med strömavbrott.

Va i ladugården och tvättade mjölkrören som jag så länge sagt att jag ska göra. Då blev det strömavbrott?? Men kom då på att de va ju idag det skulle göra något så det skulle vara av i en timma. Tog då med min kameran och gick en sväng med Tessan. Han inte gå utanför dörren då jag var tvungen att ta bild och vissa er hur talgoxar och blåmesar har världes smörgåsbord för fönstret till torken är öppet.

 
Hittade en lite skogsödla som fick värma sig en liten stund i min hand och vad fina de är....
 
 
Fina Precilla och Alma mina kvigor från Oxelvärsta <3
Visa fler inlägg