Vackert

Vädret kan inte göra annat en att man mår bra. Det är kallt ute men så skönt på något sätt. Tänkte jag bara skulle sitta här en liten stund innan det bli att gå ner till ladugården igen. Tror jag ska göra en att göra lista då det är så sjukt många saker som jag vill hinna men måste styra upp det lite.
 
Korna ger mig så glädje, trygghet och lugn. Men oxå en sån annars bekymmersfri Elin till världsproblem. Nä världsproblem va väl att ta i men ibland kan man ju undra hur tråkigt mitt liv hade varit utan dom....  
 
My life is like a reality show
 
   

Kanon semester

Snön faller och mina sinkor verkligen njuter nu. Det är nog det mest optimal vädret för dom nu. Ingen sol som steker eller mygg som biter. Det är några minus ute och dom verkar stormtrivas. Dom har en djupströbädd att ligga i men de står hellre ute. Titta hur skönt 349 tycker det är. Hon ser så där härligt trött och nöjd ut och totalt bekymmerslös :) De är fröjd för själen att se dom och det är sånt här som kan få en att le hela dagen.     

Man vet

att man har lyckats med sina kvigors lynne när man kan ta in 8 stycken och utan problem kan klippa dom utan att inte ens en försöker att sparka en. Jag brukar vara så försiktig när dom ska klippas för första gången men inte ens det behövs då det va som de fick en mindre orgasm av att bli klippta. Det gick att köra utan vidare ner till klövarna oxå. Nu längtar jag tills de ska börja fylla i för visa utav dom ser riktigt RIKTIGT bra ut och ska bli spännande om det kanske kan bli framtida utställnings material. Hoppas! :)
 
 
 
 
  
Visa fler inlägg